Hyundai Atos Multi: trillende stuur bij afremmen tussen de 60 en 50 km per uur en 11

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.0

Hallo mensen,
ik heb sinds een week een atos uit 2000 gekocht fijn autoptje alleen trilt hij het stuur als ik afrem tussen de 60 en 50 km per uur en tussen de 110 en 120 per uur, heb em laten uitbalananceren bij kwik fit maar daarna nog steeds hetzelfde weer naar geken bleek linksachter de band een zwabber te hebben, deze laten vervangen maar mag dus niet baten.....

ben nu 200 euri lichter maar nog geen oplossing, heeft iemand enig idee wat het probleem kan zijn???
het lijkt linksvoor te zitten, wiel aan bestuurderskant slecht uitgebalanceerd ofzo???
heb nu 2 loodjes op de velg hoort dit zo???
en als dit het niet is wat kan het dan wel zijn kromme remschijf?



graag hulp ga sowieso terug naar kwik fit want baal hiervan......


gr
Martijn

martijnb

Geplaatst door martijnb (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Hyundai Atos? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

autofreak leon (0) PRO, 15 jaar geleden

hoi martijn, als je alleen tijdens het afremmen een trillend stuur hebt dan zijn je schijven voor krom hierdoor wordt deze trilling veroorzaakt het heeft niets te maken met onbalans in de wielen dit moet namelijk ook merkbaar zijn tijdens rijden (zonder remmen). om het probleem op te lossen nieuwe schijven met blokken monteren of je schijven voor laten afdraaien als ze nog dik genoeg zijn.

m.v.g leon

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Hyundai Atos of stel zelf een nieuwe vraag.