Hyundai Getz: Trilling/centreerringen

Bouwjaar: 2008, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.1

Vrienden,

Mijn Getz geleverd met mooie alu velgen. Met slotmoeren. Nu had ik een trilling in het stuur. Laten balanceren. Nu dacht ik dat die slotmoeren de schuldige waren. De slotmoeren waren ruim 2 maal zwaarder dan de gewone moeren. Dat verklaart het dacht ik. Net zolang lopen rommelen en wisselen met moeren tot de trilling zo goed als weg was. Met de montage van de winterbanden met stalen velgen vertelde de monteur mij dat de centreerringen van de alu velgen achter goed waren maar voor zat er wat ruimte in. dit zou de trilling en dus de onbalans kunnen veroorzaken. Maar de binnenmaar is 54.1 en dat zal goed moeten zijn. kan iemand mij verder helpen. Zijn er ringen te koop van b.v. 54 .

Freek

Freek Dekker

Geplaatst door Freek Dekker (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Hyundai Getz? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Hans4040 (310) PRO, 13 jaar geleden

http://www.centreerringen.nl/?gclid=CMOt...

Je kunt de wielen aan de auto laten balanceren, dan wordt alles mee gebalanceerd...

mvg,
Hans.

Freek Dekker (0), 13 jaar geleden

Ik heb twee windingen teflon tape aangebracht rond de naaf en toen de wielen. geen trilling meer dus opgelost.

Dank freek

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Hyundai Getz of stel zelf een nieuwe vraag.