Hyundai Tucson: uitlaatgassen in auto

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.0

ik heb een tucson diesel.. het rare is dat er soms uitlaatgassen in de auto komt, dit is volgens mij het ergset als de verwaring aan staat. De lucht komt volgens mij door de vent. roosters. Bij rijden ruik je niets, maar als je start en achteruit moet rijden of stationar staat dan ruik het wel de ene keer meer dan de andere keer...
Motor is al 2 x schoongespoten aangezien vorige eignaar een x de oliedop was vergeten... dus een restant olie lijkt mij als leek misschien niet van toepassing aangezien het ok bij direct na het starten voorkomt.

richardw1975

Geplaatst door richardw1975 (0) , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Hyundai Tucson? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

ix55 (0) PRO, 10 jaar geleden

Ik vermoed dat de flexibele koppeling stuk is. Laat iemand achteraan de uitlaat dichtproppen en luister eens of er ergens aan de flexibel gassen ontsnappen.

Andere problemen die regelmatig voorkomen:
- pakking uitlaatcollector doorgeslagen,
- lekkage hogedrukpomp, uiteraard ruik je dan wel diesel ipv uitlaatgassen.

richardw1975 (0), 10 jaar geleden

dank je zal hier eens naar kijken, klopt het dat dit als je voor de auto staat ergens links vlak bij het schutbord is? (zeg maar voor de passagier), volgens mij komt hier de lucht vandaan . Ik ruik het idd ook namelijk als de motorkap open is..

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Hyundai Tucson of stel zelf een nieuwe vraag.