Hyundai Atos: water lekkage bestuurderskant

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Benzine

De vrouw van een kennis van me heeft een Atos waar zich tijdens regenbuien vocht/ water openbaart. Als de mat wordt opgetild moet je denken aan een 3mm water.

Vooral tegen de opstaande kant bij de pedalen , dikke mat met schuimrubber is hij nat/vochtig, en loopt door tot de kolom van de versnellingsbak en verhoging onder de stoel.

Hij heeft al op verschillende plaatsen lopen zoeken waar het vocht vandaan zou kunnen komen echter kan hij geen oorzaak vinden.

Wie herkend dit probleem en heeft misschien goede tips ??

Wolfie

Geplaatst door Wolfie (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Hyundai Atos? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

ovi (0), 11 jaar geleden

Zit er onder de ruit nergens een afvoergaatje?
Kan zijn dat je even de rooster rond de ruitenwissers moet demonteren en daar eens kijken of er in de hoeken geen gaatje zit!
Dit gaatje met een draad van bv. een halfautomaat of andere stijve dunne draad doorprikken want langs hier moet het water normaal onderaan de auto uitlopen. Als dit verstopt zit zoekt het een andere weg dus..

Wolfie (0), 11 jaar geleden

Goede tip !! maar deze had hij ook al gecheckt. Het water schijnt gewoon netjes onderaan de auto eruit te lopen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Hyundai Atos of stel zelf een nieuwe vraag.