Hyundai H100: werkplaatshandboek & kraken schokbreker?

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.4

Wie o wie kan ons helpen / adviseren?

Onlangs hebben wij een busje aangeschaft. Nu zijn wij op zoek naar een werkplaatshandboek of een vraagbaak voor onze benzine bus uit 1999. Helaas nergens te vinden op internet, behalve die van 1992 - 1997.

Verder hebben wij gemerkt dat er een gekraak te horen is linksvoor. Tot nu toe alleen als het rond het vriespunt is. Als je begint te rijden hoor je nog niets. Dan na een aantal minuten begint het krakende geluid (zowel als je rijdt als dat je stilstaat en de bus op en neer laat veren).
Nadat we een tijdje hebben gereden, is het krakende geluid weer verdwenen.
Zou het de schokbreker kunnen zijn of de rubbers? Wie heeft er ervaring mee of kan ons adviseren?

Bij voorbaat dank en groet,
Henny Zonneveld.

Henny5

Geplaatst door Henny5 (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Hyundai H100? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

jeroen5305 (0), 16 jaar geleden

De vraagbaak 1992-1997 is ook op uw bus van toepassing. Waarschijnlijk heeft de bus nogal lang op voorraad gestaan en is het kenteken pas in 99 afgegeven. Officieel is de H100 maar tot <98 geproduceerd (europese versie, in andere werelddelen zijn ze nog steeds te koop hoewel met diverse cosmetische veranderingen)

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Hyundai H100 of stel zelf een nieuwe vraag.