Hyundai H100: Witte rook

Bouwjaar: 1996

Deze Hyundai gebruikt weinig olie, compressie is goed, gebruikt geen koelvloeistof maar de druk in het koelsysteem is snel weg als de moter word uitgezet. In de lage versnellingen rookt hij witachtig. Het roken is te erg. Ligt dit aan de brandstofpomp en weet iemand waarvoor die sensor is op de pomp aan de kant waar de leidingen uit komen, er zit een zaagsnee in en een gaatje.

sugarart

Geplaatst door sugarart (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Hyundai H100? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

sugarart (0), 18 jaar geleden

Ik ben erachtergekomen dat de ditributieriem van tijd af was. Heb die reparatie laten doen. 6 weken later had ik plotseling minder vermogen en toen ik hem startte sloeg ie af! Toen bleek dat de bout die de krukaspoelie en 2 getande wielen vast hoort te houden met de hand losgedraaid kon worden! Alles staat dus weer van tijd.

Hans4037 (0) PRO, 18 jaar geleden

En waarschijnlijk de kleppen krom.

Hans

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Hyundai H100 of stel zelf een nieuwe vraag.