Isuzu Trooper 1988: Dikke pluimen wit grijze rook bij gas geven

Bouwjaar: 1988, Motorinhoud (cc): 2300

Hallo,ik heb problemen met een 4*4 Isuzu Trooper turbo diesel.Na veel zoekwerk en weinig verstand van diesels heb ik een aantal vragen.Ik dacht de verstuivers te kunnen vinden door de vier brandstofleidingen te volgen.En toen ik daar aan ging sleutelen en vier stelschroeven tegen kwam bleken dit de kleppen te zijn?waar zitten die verstuivers en hoe controleer ik die?Waar zit de mazoetpomp en zijn er afstel mogelijkheden.Ik vermoed dat de turbo niet goed werkt of helemaal niet,maar hoe kan ik dit controleren?Wie kan me met tips helpen heb geen geld om iemand in te schakelen,moet het echt zelf doen. Alvast bedankt David

david08107

Geplaatst door david08107 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Isuzu Trooper? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

tijne (0), 19 jaar geleden

hey david,

je verstuivers zitten waarschijnlijk voor op je blok maar vertel eerst is wat je probleem precies is voor dat je van alles en nog wat gaat uit hallen voor niks.

gr tijne

Willem12089 (0) PRO, 19 jaar geleden

verstuivers zijn de dingen waar je metalen brandstof leidingen aan zitten geschroefd.

Het lijken net uit de kluiten gewassen bougies.

Maar zit t luchtfilter niet verstopt dan, dan gaat ie ook roken en e.v.t. minder vermogen leveren.

willem

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Isuzu Trooper of stel zelf een nieuwe vraag.