Iveco euocargo 2008: automatische versnellingsbak foutcode

Bouwjaar: 2008, Brandstof: Diesel, Transmissie: Automaat, Vermogen (kw): 360

ik heb een iveco stralis. op de dashboard zie ik de foutmelding probleem met de automatische versnellingsbak de icoon is een tandwiel met een waarschuwingsteken daarin. bij starten schakelt hij tot de vier en dan moet ik de hendel gebruiken dan schakelt die tot de 11 bijvoorbeeld. na een afstand kom ie niet verder dan de vier ook als ik de hendel gebruik. het is wel gebeurd dat ie in een versnelling is komen hangen. als ik de batterij los haal dan is de blokkering weg. ik heb hem uit laten lezen en bleek alleen de tachosensor defect te zijn. zou dit allemaal aan die sensor liggen. dank u voor uw antwoord

eymen81

Geplaatst door eymen81 (0) , lid sinds 4 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Iveco Euro Cargo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Highway (120) PRO, 4 jaar geleden

Dit zou best kunnen. Ik denk dat ze dat ook hadden kunnen zien in de data. Die zou dan al snelheid aan geven of geen snelheid aan geven bij stilstand.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Iveco Euro Cargo of stel zelf een nieuwe vraag.