Iveco Daily 2006: Iveco Agile probleem

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Diesel, Transmissie: Automaat, Motorinhoud (cc): 2300, Vermogen (kw): 100

De gerobotiseerde handbak is de weg kwijt bij stevig afremmen en snel weer gas bijgeven, hij denkt dan lang na en schiet dan vaak in zijn N na heel even niks doen reset hij hem weer naar de juiste versnelling.

Voor de vakantie contact gehad met de garage deze gaf aan dat het of de robot met toebehoren kon zijn of koppeling.
Ik heb de auto bij een dealer in spanje laten uitlezen en die kon het niet vinden, wel gaf deze aan dat de koppeling versleten was en moest worden vervangen. Er vanuitgaade dat het probleem dan over was het daar laten uitvoeren.

Hoewel de auto nu idd veel beter rijdt de auto bokt niet meer etc.
Zijn de problemen waar ik voor kwam voor 80 % opgelost ( dus had er wel mee te maken) maar af en toe doet de auto het nog .

Iemand ervaring met dit probleem?

Buddha-RMCF

Geplaatst door Buddha-RMCF (0) , lid sinds 3 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Iveco Daily? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

9 maanden geleden - kaleido 1

Misschien is nieuwe software een oplossing.

9 maanden geleden - Highway

is de koppeling ook weer ingeleerd en de bak netjes gerest. Ik persoonlijk vind het rare dingen. Ik werk met campers van Fiat en die hebben ook van die rare problemen. overschakelen midden in de rotonde.

9 maanden geleden - jokertje

Vaak is het een combi van hard en soft ware...actuator niet lekker bediening op de bak speling of los ,slechte stekker verbinding

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Iveco Daily of stel zelf een nieuwe vraag.