Iveco Daily 2009: slaat niet aan

Bouwjaar: 2009, Brandstof: Diesel, Transmissie: Automaat, Motorinhoud (cc): 2998, Vermogen (kw): 130

Een goede morgen. Gisteren gereden en stopgezet, niks aan de hand. Na 5hr terug willen starten en geen reactie meer, batterij met één defecte cel.
andere batterij geplaatst en nog steeds 't zelfde, manueel stroom gegeven op bendix en het resultaat was, ronddraaien maar niet aanslaan. Wat kan er aan de hand zijn, zit er misschien ergens een relais die alles afsluit? Heb geen elektrisch schema en kan het dus niet uitzoeken. Indien iemand een schema ter beschikking, graag een seintje of een tip om het heuvel te verhelpen.
Mvg en dank, Aimé.

racertje

Geplaatst door racertje (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Iveco Daily? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

check

Beste antwoord, geplaatst door racertje (0), 3 jaar geleden

De fout na 10 dagen zoeken en meten gevonden, alle foutcodes gewist, toch kwam de fout Can bus steeds terug. Uiteindelijk na veel zoeken en meten de waarschijnlijke oorzaak gevonden, massa !!! Heb alle massa punten vervangen en twee bijgelegd, probleem opgelost. en start terug.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Iveco Daily of stel zelf een nieuwe vraag.