Jaguar S-Type: Knipperlicht rechtsvoor werkt niet

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Benzine, Motorcode: 3.0

Beste collega's.

Ik heb hier een Jaguar s-type (bj. 2000) waarvan het rechter knipperlicht voor bij de koplamp nniet werkt. Overige knipperlichten rechts wel (ook in het rechter voorscherm). Boordcomputer geeft aan dat knipperlicht rechtsvoor defect is. Ik meet wel spanning bij het knipperlicht maar geen massa met een interval. Het relais achter de snelheidsmeter knippert ook sneller dan naar links, terwijl de snelheid van de knipperlichten buiten weer normaal is. Het lijkt op een kabelbreuk, maar voordat ik alles door ga meten, misschien dat één van jullie hier ervaring mee heeft.

Alvast bedankt.

Jan Doornenbal
(auto totaal)

autototaalhouten

Geplaatst door autototaalhouten (0) PRO , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Jaguar S-Type? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

autototaalhouten (0) PRO, 17 jaar geleden

Het probleem is opgelost. Na lang zoeken de draadbreuk gevonden. deze zat in de kabelboom die via de bumperbalk naar links loopt. Zo te zien heeft deze auto ooit schade gehad en stond er te veel spanning/trekkracht op de draad.

Jan

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Jaguar S-Type of stel zelf een nieuwe vraag.