Jaguar Xj8: Loopt niet meer, wie heeft informatie.

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Benzine, Motorcode: V8

Bij bovenstaande auto het volgende probleem, rijdt gewoon, slaat af en nooit meer willen aanslaan. Bij een volgende startpoging leek er wel een klein beetje leven in te zitten, maar het lijkt alsof de vonk zeer onregelmatig wordt afgegeven. Brandstof wordt voldoende ingespoten, getuige de reuk achter uit de uitlaat. Tevens bleef het linker uitlaatspruitstuk koud en werd de rechter wel warm. Om toch fatsoenlijk te kunnen meten ben ik op zoek naar het elektrische schema van deze auto. Wie heeft dat toevallig in zijn laatje liggen of helpt me op een andere manier. Direkt de oplossing aandragen mag natuurlijk ook! Vr. gr. Maikel.

maikel6834

Geplaatst door maikel6834 (0) PRO , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Jaguar XJ? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

h.hannemann (0) PRO, 17 jaar geleden

Uitlezen EOBD

maikel6834 (0) PRO, 17 jaar geleden

Hub, bedankt voor je reactie. Foutcode's heb ik uitgelezen, de scanner meldt:
geen foutcode's. Data heb ik ook gecontroleerd, lijkt allemaal logisch. Als ik tijd heb dan ga ik morgen meten met de scoop. Een schema zou erg handig zijn. Wie heeft er een? Vr. gr. Maikel.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Jaguar XJ of stel zelf een nieuwe vraag.