Jaguar S-type 3.0 v6 2000: Motor stottert soms

Bouwjaar: 2005

Collega's,

Wij hebben hier een s-type 3.0 v6 uit 2000 staan die volgens de klant af en toe stottert. Het motormanagement lampje gaat dan ook branden. Echter, wij hebben niets in het geheugen kunnen vinden en alle waardes vande sensoren, incl lambda, zien er goed uit. Iemand ervaring met dit soort problemen?

autototaalhouten

Geplaatst door autototaalhouten (0) PRO , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Jaguar S-Type? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

MI16 (0) PRO, 18 jaar geleden

Volgens de dealer komt het voor dat de kabelboom achter op de motor doorschuurd.Zit op de linker cilinderkop met beugel bevestigd.Ik heb er geen ervaring mee maar daar zit soms het probleem.
mvg,
A van Middelkoop

autototaalhouten (0) PRO, 18 jaar geleden

Oké, ik ga het controleren en laat het nog weten.

MI16 (0) PRO, 18 jaar geleden

O ja en de bobines willen ook wel eens problemen geven maar dan zou je een misfire moeten vinden in het geheugen(eobd)Na een aantal starts wist hij zich dus het liefst zo snel mogelijk controleren.
mvg.

A van Middelkoop

h.hannemann (0) PRO, 18 jaar geleden

Beste Jan...is storing verholpen???
idd bobines komt regelmatig voor..

autototaalhouten (0) PRO, 18 jaar geleden

Storing is nog niet verholpen voor zover ik weet, maar het komt zo weinig voor dat de klant de auto nog niet heeft terug gebracht. Bedankt voor je belanstelling.

autototaalhouten (0) PRO, 18 jaar geleden

Het probleem was opgelost door het vervangen van de inlaatpakkingen. Deze waren lek. Echter na een paar dagen goed te hebben gereden, nu weer een andere (of gelijke) storing. Auto houdt in bij gasgeven nadat het gas voor een paar seconde is los gelaten. Misschien toch een bobine die even weer goed gewerkt heeft doordat alle bougies zijn vervangen in de bobines los zijn geweest. Ik ga weer verder speuren en als iemand nog goede ideeen heeft....

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Jaguar S-Type of stel zelf een nieuwe vraag.