Jaguar S-Type: Demontage achterportier

Bouwjaar: 2000

Ik heb het volgende probleem bij een S-type. De luidspreker in het linkerachterportier functioneert niet, dus wil ik kijken of deze goed aangesloten is.
Is het mogelijk om makkelijk bij de luidspreker te komen, of moet heel de deur gedemonteerd worden.
Zo nee, hoe kan je het beste te werk gaan?

Alvast bedankt.

Julien6031

Geplaatst door Julien6031 (0) PRO , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Jaguar S-Type? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

GJ Versteeg (0) PRO, 18 jaar geleden

Hallo,
er is geen makelijkere manier om bij de speaker te komen dan het binnen scherm er af te halen. Dit doe je door eerst het kunststof kapje achter de klink(aan de binnen kant uiteraard) te verwijderen. Dit doe je door het er gewoon achter vandaan te trekken (het kan zo zijn dat er een schroefje in zit achter een rond klepje deze verwijder je natuurlijk eerst) vervolgens zitten er 1 of 2 schroefjes onder het rubberen matje in het portier, verwijder deze.
Je kan het binnen scherm nu gewoon (met gepast geweld) los trekken. Het is het makkelijkste om boven aan bij het raam te beginnen en zo rond te werken.

groetjes en suc6,

GJ

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Jaguar S-Type of stel zelf een nieuwe vraag.