Jaguar S-Type: aanhangwagenstekker

Bouwjaar: 2002

Weet iemand waarom ik totaal geen spanning op de a-h-wagenstekker 13 polig krijg, is uitgevoerd met Can-bus, alle zekeringen in orde, ook aan de re zijde bij de stuurrelais achter in de auto; er zit op de achterplaat een zwarte kast met Ford erop, waarschijnlijk een regelunit, gemeten met univ meter,
hoor het blauwe relais ernaast tikken, kan ik nog iets resetten
door accupolen los te halen, of heeft uitlezen zin gaarne antwoord indien mogelijk

jjbalmszonen

Geplaatst door jjbalmszonen (0) PRO , lid sinds 22 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Jaguar S-Type? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

7 Reacties

Hans4037 (0) PRO, 18 jaar geleden

Arnold,

Werkt er van de aanhanger ook niets,ik weet wel dat je bij een auto uitgerust met can-bus niet direct spanning meet in de stekkerdoos.
Ik heb dat ook wel eens gehad en ging daardoor de fout in,als je daar meet en even wacht krijg je wel spanning.

Hans

jjbalmszonen (0) PRO, 18 jaar geleden

Nee, de fietsendrager werkt geheel niet er komt totaal geen fut uit, helaas! vr gr

ton11564 (0), 18 jaar geleden

Heb je wel een juiste aansluitset voor de trekhaak gebruikt? Bij een CAN-bus systeem is dat een noodzaak. Bij moderne auto's heb je modelspecifieke setjes nodig. Kosten een vermogen overigens.

Hans4037 (0) PRO, 18 jaar geleden

Arnold,

Zat het er al onder of hebben jullie het gemonteerd,als het nieuw is moet de stekkerdoos dan niet worden aangemeld in het systeem.

Hans

TesT (0) PRO, 18 jaar geleden

Bij BMW moet de trekhaak inderdaad ook gecodeerd worden, anders doet ie niks.

jjbalmszonen (0) PRO, 18 jaar geleden

Beste Hans het zat er al onder en heeft het hele jaar goed gewerkt, dus neem aan dat het aangemeld was, er zit een speciale set met modules en relais aan achter in de auto, de man is nu toch met fietsendrager op vacantie gegaan, maar als hij terug is moet ik het weer verder uitzoeken.....

Hans4037 (0) PRO, 18 jaar geleden

Ik ben toch wel nieuwsgierig wat het dan is ik hoor het wel.

Hans

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Jaguar S-Type of stel zelf een nieuwe vraag.