Jaguar S-Type: Slecht lopen S-type bij vochtig weer

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Benzine, Motorcode: 3.0 V6 Automaaat

Hoi,

We hebben een Jaguar S-type, welke vandaag onregelmatig begon te lopen en de motor lichtelijk begon te 'schudden'/schokken. Dit gebeurde met een opgewarmde motor, alleen na een flinke regenbui met de nodige plassen op de weg.

Mijn vraag is, zijn er zwakke punten bekend met betrekking tot vocht en motor/electronica. Dus is er een richting waarheen ik moet zoeken.


De auto rijdt nog wel als het probleem zich voor doet, alleen loopt de motor niet lekker en ruikt het binnen naar een verbrande lucht. Aangezien we er zelf niet bij waren, weten we niet wat voor lucht het kan zijn.


grt. Julien

Julien6031

Geplaatst door Julien6031 (0) PRO , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Jaguar S-Type? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

dupl-u-9567-5dd1481de9c18+beko (0) PRO, 17 jaar geleden

hoi,bobine's komen nog al eens voor.
kosten vallen wel mee.
ik denk dat jedat eerst moet nakijken alsmede de toestand van de bougie's.

bert

autototaalhouten (0) PRO, 17 jaar geleden

Hallo,

Ik ben het eens met Bert. Ik heb al een aantal auto's gehad waarvan de bobine's slecht waren. Vroeger verving ik ze per stuk, maar nu vervang ik ze gewoon allemaal. Op internet zijn goedkope adressen voor bobines te vinden.

Jan

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Jaguar S-Type of stel zelf een nieuwe vraag.