Jaguar Xj-6: Spoed: Auto slaat af bij remmen

Bouwjaar: 1995, Brandstof: Benzine

Hallo,

Ik heb sinds kort een probleem met mijn auto (automaat). Bij het remmen valt soms het toerental ver terug (onder 500) en slaat de motor af.
Er zijn door de garage al verschillende dingen gedaan, zoals vervanging stappenmotor, schoonmaken gaskleppenhuis, schoonmaken luchtfilter, check bougies en er is ook een rubberen ring bij een of andere klep in of bij de remleidingen vervangen, maar het probleem blijft.
Heeft iemand voor mij een tip over wat er aan de hand kan zijn? Ik las ergens op internet ook nog iets over een massakabel van de bobine die eventueel de oorzaak kan zijn.

Alvast bedankt!

Groet, Stephanie

Stephanie1974

Geplaatst door Stephanie1974 , lid sinds 6 jaar geleden

1 Reactie

Arsen, 6 jaar geleden

Hallo Stephanie
Als motor valt uit bij remmen dat spreekt (volgens mij) alleen dat het rembekrachtiger of leiding naar toe lekt. Kan zijn dat het rubberen potje in het rembekrachtiger lekt veel meer kan het niet zijn.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Jaguar XJ of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor jouw auto? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!