Jeep Grand Cherokee: afslaan moter bij lage toeren

Bouwjaar: 1993

Mijn cherokee 5.2 v8 benzine slaat direct na het starten weer af en soms als ik het gas loslaat.Met veel gas geven blijft hij weer stationeer lopen.Dit doet zich plotseling voor.Het is gevaarlijk ivm uitvallen stuur- en rembekrachtiging.
Wat kan dit zijn?? en hoe los ik het op?

BVD bart

Bart848

Geplaatst door Bart848 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Jeep Cherokee? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Ape (0), 18 jaar geleden

Na koude start motor 10 (!) minuten stationair laten draaien, daarna afzetten en opnieuw (nu warm) starten en wegrijden. De stappenmotor electronica heeft dan weer de gehele warmdraai cyclus doorlopen en ben je er voorlopig weer vanaf. Komt vaker voor als je veel korte stukjes rijdt.

Groeten,

Hans

edjeroen (0), 18 jaar geleden

Probeer eens de computer te resetten.Dit doe je door de accukabels van de accu los te halen en dan even tegen elkaar aan houden(5 a 10 sec).Nou is het wel zo dat de computer zich dan weer opnieuw moet inleren en draait de motor niet zo best maar dat duurt niet langer dan 15 min. daarna moet hij weer als nieuw draaien

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Jeep Cherokee of stel zelf een nieuwe vraag.