Kia Rio 2013: benzinelucht

Bouwjaar: 2013, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: G4LA, Motorinhoud (cc): 1300, Vermogen (kw): 63

hallo
als ik hem koud start in de ochtend achteruit rijd dan ruik ik een benzinelucht als ik dan rijd is het gauw weer weg ik zie geen lekkage onder de auto.
Mijnauto heb 26000 km gelopen rijd veel korte stukken zou dat een probleem kunnen zijn ?

wolf1645

Geplaatst door wolf1645 , lid sinds 9 jaar geleden

4 Reacties

oldford PRO, 5 maanden geleden

Parkeer de auto eens zo dat je direct weg kunt rijden. Ruik je dan ook nog een benzinelucht?

Wat doet je brandstofverbruik nu? Is dat hoger, lager, het zelfde?

kaleido 1 PRO, 5 maanden geleden

26000 km in 8 jaar is natuurlijk niet bevordelijk voor de inwendige toestand van de motor deze zou wel eens ernstig vervuild kunnen zijn wat een slechte verbranding kan geven , tevens zou er een sensor , bv. watertemperatuur een verkeerde waarde kunnen geven waardoor er teveel brandstof ingespoten wordt , uitlezen en een viergas meting zou iets meer info kunnen geven.

    Dat uitlezen en die 4-gas meting zou ik dan wel doen bij een koude motor na een nachtje stilstaan. - oldford PRO, 5 maanden geleden

Beste antwoord, geplaatst door wolf1645, 5 maanden geleden

Hoi
Bedankt voor je mail mijn auto heeft in Jan een beurt gehad met apk.ik heb er niks over gehoord hij was goed gekeurd.ksn het zijn dat het de benzinedop is ?

wolf1645, 5 maanden geleden

hallo
Het is de benzine dop andere bezinedop gekocht en ik rook geen benzine meer
bedankt voor de reakties

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Kia Rio of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.