Kia Picanto 2010: Gas blijft hangen.

Bouwjaar: 2010, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: G4HE-I, Motorinhoud (cc): 1000, Vermogen (kw): 46

Gas blijft continu hangen, ook tijdens rijden. Als je je gas loslaat, blijft het gas ook hangen. Geef je even snel gas bij stilstaan, dan zoekt de auto weer het stationaire toerental. We hebben ook exact gedaan wat Kaleido ons de vorige keer heeft aangeraden. Gaskabel oliën. Maar volgens ons is dit een ander probleem. Graag jullie hulp. Groet Eileen.

Luna2004

Geplaatst door Luna2004 (0) , lid sinds 4 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Kia Picanto? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

kaleido 1 (1580) PRO, 2 jaar geleden

Kijk eens onder de motorkap of de gashevel wel terug komt op zijn aanslag, zo niet dan heb je toch een probleem met je kabel .

Luna2004 (0), 2 jaar geleden

Hoi Kaleido, wij hebben maar bij de dealer een afspraak gemaakt om de kabel te vervangen. Er was echt helemaal nergens een kabel te bestellen. Zondag hebben we nog met een injectiespuit een flinke hoeveelheid olie in gespoten, dat helpt een paar dagen en dan is het weer mis. Volgens de dealer is het corrosie en dan blijft de kabel hangen. Daar doe je dan niets aan volgens hen.
Je hoort de uitkomst.

kaleido 1 (1580) PRO, 2 jaar geleden

Oké ik hoor het wel, prettige feestdagen alvast.

check

Beste antwoord, geplaatst door Het Problemcar Team (0) PRO, 1 jaar geleden

Onderstaand de oplossing (vermeld in een nieuw topic)

Hoi allemaal,

De gaskabel is door de dealer recent vervangen en daarmee is voor nu althans het probleem opgelost.

Zeer bedankt allemaal.

Eileen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Kia Picanto of stel zelf een nieuwe vraag.