Kia Shuma: Kleurschema RAW draden Kia Shuma

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6

Ik ben voor mijn Kia Shuma op zoek naar de bedradingskleuren (ergens onderin bij de pedalen of zoiets...) van de richtingaanwijzers.
Dit om de knipperfunctie van de CV unit op aan te sluiten. Mocht dat niet mogelijk zijn, dan moet ik ze rechtstreeks van de zijknippers aftakken, maar het zou makkelijker zijn als ze ergens in de buurt van de CV unit gevonden kunnen worden. De CV unit zit achter het "schoppaneel" links, achter de zekeringenkast.

Alvast dank voor de reacties,
MVG,
Ron

rmb24

Geplaatst door rmb24 (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Kia Shuma? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

kobusdekater (0) PRO, 10 jaar geleden

achterop je alarmlichtschakelaar, of raw hendel. anders kun je ze makkelijk meten bij je zekering toch. multimeter op dc, zwart op massa en dan kijken waar je het knippersignaal hebt. Moet niet zo moeilijk zijn

rmb24 (0), 10 jaar geleden

Ik heb het al gevonden. Eerst bij de achterlichten gekeken welke draden voor de RAW zijn, en toen deze kleuren opgezocht in de kabelboom die vanaf de zekeringkast naar achteren loopt. Wel lastig dat Kia hiervoor een Groene draad gebruikt, met een witte bies voor links en een grijze bies voor rechts. Is lastig te onderscheiden, maar met de meter erop is het gelukt.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Kia Shuma of stel zelf een nieuwe vraag.