Kia cee'd Sporty Wagon 2011: Knipperlicht buitenspiegel

Bouwjaar: 2011, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: G4FC-5, Motorinhoud (cc): 1600, Vermogen (kw): 92

Beste,

Tijdens het APK keuren van mijn auto, werd opgemerkt dat het knipperlicht passagierszijde niet werkte. Vorige jaar is mijn portier vervangen, mijn ramen en centrale deurvergrendeling werkt wel gewoon. Alleen vanaf dat moment niet meer de automatische inklapbare spiegel. Ik ben daar uit laksheid niet achteraan gegaan. Alleem waarschijnlijk deed vanaf dat moment het knipperlicht het ook niet meer. De monteur kon het euvel zo één twee drie niet vinden. Hebben jullie wellicht tips?

Mvgr Jochem

Jochem_v90

Geplaatst door Jochem_v90 , lid sinds 8 jaar geleden

5 Reacties

kaleido 1 PRO, 1 jaar geleden

Is de draadboom in de deur ook vervangen ,zo ja de juiste?

    Goeie vraag. Durf ik geen antwoord op te geven. Vanwege een fikse deuk, heb ik toen der tijd een tweedehandse deur erin laten zetten. Centrale deurvergrendeling en automatische ramen hebben het vanaf het begin gedaan. Maar de spiegel niet. Wellicht een ander type draadboom geweest dan? - Jochem_v90, 1 jaar geleden

kaleido 1 PRO, 1 jaar geleden

Daar zit waarschijnlijk wel het probleem , er wordt tegenwoordig niets meer extra gemonteerd als de functie er niet op zit , verder zou het kunnen dat er een bestelmodule in de deur zit, als deze niet overgezet is uit de oude deur mis je ook functies.

kaleido 1 PRO, 1 jaar geleden

Besturingsmodule.

Jochem_v90, 1 jaar geleden

Tot nu toe, al ontzettend bedankt voor de antwoorden! Wij gaan er binnenkort mee aan de slag. Hopelijk valt het mee! Als nog andere, andere ideeën hebben hoor ik het graag.

Alvast bedankt Kaleido!

kaleido 1 PRO, 1 jaar geleden

Je kunt het gauw genoeg zien of het de juiste kabelboom is , tel het aantal draden aan de kant van de spiegel in de stekker in de aankomende kabel moeten er dan minimaal net zoveel zitten.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Kia Ceed of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor jouw auto? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!