Kia Sportage: ratelend geluid in blok

Bouwjaar: 2006, Brandstof: LPG, Motorcode: 2.0

Hallo

Mijn sportage 2 liter op lpg maakt sinds kort een ratelend geluid als hij koud is heel erg bij stationeer lopen en als hij warm is hoor je het bij
1500 toeren.
al een paar keer bij de dealer geweest deze kunnen het niet vinden ze zijn er zelfs mee naar een revisie bedrijf geweest en deze zegt dat het vermoedelijk uit het onder blok komt.
De dealer waar ik hem heb gekocht heeft het over genomen en weer is hij 3 dagen weg geweest en nu zeggen ze dat het geluid bij de auto hoort.
wel vreemd dat hij het bij 97000km niet doet en nu hij 115000km heeft gereden wel, het valt nog onder garantie en ik heb het idee dat men het gewoon niet wil repareren.
heeft iemand hier ervaring mee en kan het een spanrol zijn de garage zegt van niet.
nu weet ik niet of het oliedruk spanrollen zijn want dan zou het toch eventueel te weinig olie druk kunnen zijn of niet.
Kan iemand mij hiermee helpen en uitsluitsel geven wat het nu kan zijn.

gr huub

hubcrombach

Geplaatst door hubcrombach (0) , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Kia Sportage? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

xychix (0), 12 jaar geleden

Ik kan je niet helpen,
Ik zou wel vast beginnen alles op schrift vast te leggen zodat je niet net na je garantie periode ineens gezeik hebt.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Kia Sportage of stel zelf een nieuwe vraag.