Kia Carnival: Snelheidsmeter

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.5 i 24v

We hebben een klant met een Carnival waarvan de snelheidsmeter vreemd gedrag vertoond. Zodra je gaat rijden of zodra de auto rolt gaat de snelheidsmeter omhoog met het gasgeven,ook geeft klant te kennen dat bij langere afstanden snelheidsmeter te weing aangeeft al met al een vreemd probleem. Accuspanning en laadspanning zijn ok, ook de rest van het instrumentarium vertoond normaal gedrag. Zou het beinvloeding van diverse signalen in het motorcompartiment kunnen zijn?
Wie helpt, de dealer kan vooralsnog het probleem ook niet oplossen en klant is het heen en weer rijder naar de dealer zat.

hamalipa

Geplaatst door hamalipa (0) PRO , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Kia Carnival? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

autobedrijf schijf (0) PRO, 15 jaar geleden

ik heb hier lang geleden wat gelezen over zo'n zelfde probleem met een focus en dat werd opgelost door de bedrading vanaf de snelheidssensor uit de kabelboom te halen en een andere route te geven om inductie op deze bedrading te voorkomen.

autobedrijf schijf (0) PRO, 15 jaar geleden

ben je al wat wijzer?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Kia Carnival of stel zelf een nieuwe vraag.