Kia Carnival: defect automaat carnival 2.9 d

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.9

onze carnival 2.9 d automaat stopt na even te hebben gereden met het aandrijven van de wielen wij kunnen gewoon in de D gas geven zonder vooruit te komen schiet dan soms in de versnelling en schiet vooruit. bij kia dealer geweest en laten uitlezen geen storingcodes dus weer naar huis met dit probleem, dit probleem hadden ze nog nooit van gehoord wie helpt ons

kurver

Geplaatst door kurver (0) PRO , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Kia Carnival? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Petje57 (0) PRO, 15 jaar geleden

Bel Autrans maar eens. Die reviseren nagenoeg alle bakken voor Kia en ze hebben ze op voorraad liggen.
Zegt al genoeg, lijkt me.
Bij bepaalde bakken moest er een modificatie in het verleden uitgevoerd worden. Geen idee of dat bij deze ook het geval is (geweest) maar de dealer zou je daar meer over moeten kunnen vertellen.
Ze zijn bij Kia - onze ervaring - redelijk coulant indien dit niet is gebeurd ( en wel had gemoeten) en de auto nog binnen de ton zit.

Gr.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Kia Carnival of stel zelf een nieuwe vraag.