Kia Joice: Temperatuur komt heel erg langzaam op gang!!

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.0

Hallo Beste Heren,
De verwarming doet het na erg lange tijd, dus b.v. Als ik van Amsterdam vertrek naar Hilversum, is het pas beetje warm als ik hilversum ben, ook de temperatuur niveau komt maar een beetje omhoog. Ook nog als ik de kachel aanzet krijg ik niet zo'n warmte wat eigenlijk moet krijgen en dan gaat ook de temp.op de teller omlaag.
ik heb een digitale geval(airco en verwarming), dus geen draaiknop enz., koelvloeistofpeil is helemaal in orde.Wat kan het zijn heren, zit er echt mee.alvast bedankt.

cuprapower

Geplaatst door cuprapower (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Kia Joice? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Hans4040 (295) PRO, 13 jaar geleden

Thermostaat blijft open staan...

cuprapower (0), 13 jaar geleden

Hallo Hans, heel erg bedankt voor uw reactie, ik ga meteen aan de slag en laat ik het weten hoe het is afgelopen.
groetjes danny.

cuprapower (0), 13 jaar geleden

Hallo Hans4040, bedankt voor je inzet, helemaal top, thermostaat vervangen, hij bleef vastzitten en zag er niet uit. Er zat een 88 graden in, maar heb zelf een 82 erin gedaan, denk niet dat het zoo erg is toch? Koelvloeistof bijgevuld en goed ontlucht.kachel wordt nu goed warm en temperatuurpeil blijft eindelijk in het midden zolas het hoort. Dus hij doet het weer perfect, dankzij HANS4040.

ok bedankt en met vriendelijke groet. danny

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Kia Joice of stel zelf een nieuwe vraag.