Lancia Dedra: Airco

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.8 16v vvt

Vrienden, mijn linker portieren heb ik moeten laten overspuiten omdat vandalen deze hadden bekrast.
Na ophalen van mijn wagen merkte ik dat mijn airco niet meer werkte.
Als ik het contact aanzet staat er even 49 in het display, dan schakelt hij het automatische gedeelte uit, en staat hij op manual.
ik kan ook geen gewenste graden meer invoeren want die loopt met grote stappen op of af,zoals 0-5-16-23-34 bijvoorbeeld.
Ik vermoed dat de buitentemperatuur sensor in de linkerbuitenspiegel mischien defect is, daar ze deze hebben moeten demonteren, of te warm geworden[ droogcabine].
Is hier iemand mee bekend, en lijkt de ongeveer beschreven storing op een defecte buitentemp. meter?

Vriendelijke groet Patrick.

Patrick Minnaard

Geplaatst door Patrick Minnaard (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Lancia Dedra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

atoomsplitser (0) PRO, 17 jaar geleden

sorings code is mij onbekend maar als de temp.sensor stuk is kun je namelijk de buiten luchttemperatuur ook niet meer aflezen

Patrick Minnaard (0), 17 jaar geleden

Hallo, en bedankt voor je reactie.
Gisteren is het probleem opgelost, waar de auto gespoten was hadden ze verzuimd om de stekkers te markeren,
nadat ik zelf, en een kennis van me de zaak nog is goed bekeken hadden , en ook de storing niet konden plaatsen, hebben we op goed geluk 2 stekkers omgewissseld, er zitten vlak bij elkaar 2 dezelfde stekkers, zwart in zwart en bruin in zwart. Daarna werkte allles weer zoals het zou moeten, nogmaals bedankt en tot schrijvens!
Groet Patrick.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Lancia Dedra of stel zelf een nieuwe vraag.