Lancia Thema: Blok ombouw!

Bouwjaar: 1991

hallo,

Ik heb een fiat tipo 2.0 16v bouwjaar 1991 gekocht met een geknapte riem. 14 kleppen krom, 2 afgeknapt en een gat in een zuiger.

weet iemand toevallig of een 2.0 8v Turbo van een Lancia Thema in mijn auto past? zonder aanpassingen...

m.v.g. Bas

Sharky10858

Geplaatst door Sharky10858 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Lancia Thema? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

oldford (0) PRO, 18 jaar geleden

Helemaal zonder aanpassingen gaat echt niet. Je hebt minstens de motorkabelboom en de ecu van de turbo nodig, anders loopt ie echt niet goed. Ook de intercooler zul je moeten monteren. En de uitlaat (in ieder geval het erste stuk) is anders.
Kabelboom is echt anders aangezien de 2.0L 16V van 1991 een Magneti Marelli inspuiting heeft en de Thema turbo een Bosch L-Jetronic (3 verschillende versies mogelijk).
Je hebt de complete motor, inclusief leidingen, intercooler, kabelboom, injectors en uitlaat nodig. Mogelijk ook nog de versnellingsbak.

Sharky10858 (0), 18 jaar geleden

ja dat snap ik, en dat heb ik ook
maar ik vraag me af of de motorsteunen wel passen niet dat ik daar wat aan aan moet passen...
kabelboom, computer en versnellingsbak heb ik..
maar passen de aandrijfassen dan wel?

mvg Bas

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Lancia Thema of stel zelf een nieuwe vraag.