Lancia Dedra: Centrale Deurvergrendeling Auto gaat vanzelf open!!

Bouwjaar: 1996

De centrale vergrendeling van de auto gaat na het sluiten telkens weer spontaan open, niet altijd dezelfe tijd erna maar de ene keer na 15 min de andere keer na 2 minuten maar ook vaak direct. Het maakt ook niet uit waar ik ben met de auto ivm met storings invloeden van andere signalen.
Wie heeft hier ervaring mee en of weet hoe ik de bestaande unit kan afkoppelen en een andere unit eraan kan hangen. Ten eerst kan ik de unit niet vinden!

Mvg
Erik vv

Erik2816

Geplaatst door Erik2816 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Lancia Dedra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Enrico2710 (0), 19 jaar geleden

Yepsakee,
Ik heb een Delta uit '94 en heb dit probleem soms ook,vooral als het nat of koud weer is of de deuren heb geopend langs passagierszijde en vervolgens sluit aan de chauffeurszijde.Heb een tijdje geleden effe WD40 in de sloten gespoten en hij blijft nu toch al een tijdje braaf....

Erik2816 (0), 18 jaar geleden

Het probleem heb ik inmiddels verholpen, aan de bijrijders kant kun je indien je het portier paneel verwijdert aan de stekker komen die het regelt dat indien je de bijrijders portier opent de rest van de sloten ook opengaat. als je deze stekker voorzichtig eruit duwt dan werkt de sluiting gewoon normaal mee maar zal de rest niet opengaan wanneer je de deur aan de bijrijders kant met de sleutel opent, dus aan de bestuurders kant open maken en de rest gaat ook open, tevens ook met de afstandsbediening.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Lancia Dedra of stel zelf een nieuwe vraag.