Lancia Y 1.2: electra dakraam, centrale ceurvergrendeling en electrische ramen

Bouwjaar: 1996, Brandstof: Benzine, Motorcode: 840A3.000, Motorinhoud (cc): 1300, Vermogen (kw): 44

Hallo Allemaal,

Ik had het forum al redelijkerwijs door geloen maar eigenlijk niets van deze problemen gevonden...helaas.

Samen met een kennis heb ik een Y1.2 gekocht waar de ramen centrale deurvergrendeling en de bediening voor het dakraam niet meer werken, nu denk ik dat het redelijker wijs te maken zou kunnen hebben met de relais die achter het dashboard kastje zitten.

de 10amp zekering die daar zit voor de sigarenaansteker slaat wel iedere keer door. alle 20 amp/ zekeringen die daar zitten zijn allemaal heel en staat stroom op de aansluitingen voor de relais

Iemand een idee hier over?

ColinvdN

Geplaatst door ColinvdN (0) , lid sinds 7 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Lancia Ypsilon? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

ColinvdN (0), 6 jaar geleden

probleem opgelost, zekering sloeg door daardat de draad van het dakraam vast zat en dat de motor daardoor teveel vroeg van de zekering.

Dakhemel eruit, motor los en open maken een volle bus white grease motortje schoon maken en alles goed inspuiten met vet, daarna met de hand het warteltje draaien ....klaar!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Lancia Ypsilon of stel zelf een nieuwe vraag.