Lancia YPSILON: Instrumentenpaneel

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: 188A5000, Motorinhoud (cc): 1300, Vermogen (kw): 59

Hallo allemaal,

Ik ben al jaren in het bezit van een Lancia Ypsilon 1200/16v/80 PK en mijn instrumentenpaneel is kapot. De auto word niet meer gemaakt en er is niet meer aan een nieuw instrumentenpaneel te komen. Mijn vraag: wie heeft er een tweedehands/gebruikt instrumentenpaneel te koop of weet een adres hiervoor.

Als mijn zoektocht die al geruime tijd duurt niet lukt moet de auto tot mijn spijt weg want zo komt hij niet door de keuring (16 februari) dus dan is hij ook te koop. De auto is in zeer goede conditie en altijd garage onderhouden geweest (alle bonnen aanwezig) maar ik hoop natuurlijk op een instrumentenpaneel.

Bij voorbaat bedankt.

Edguy

Geplaatst door Edguy (0) , lid sinds 7 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Lancia Ypsilon? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Hans4040 (190) PRO, 7 jaar geleden

Onderdelenlijn al geprobeerd?
www.onderdelenlijn.nl
Of zoek eens via Google op "Lancia onderdelen"...

Garmick89 (0), 7 jaar geleden

Kijk hier eens naar:

http://www.cartronix.co.uk/manufacturers...

Edguy (0), 7 jaar geleden

Hallo allemaal,

Ik heb van alles geprobeerd, bij 2 Automotive Electronics bedrijven geweest. Zij detecteren het probleem maar kunnen niet aan het onderdeel (instrumentenpaneel) komen. Lancia is een hartstikke fijne auto, ik zou niet anders willen maar de onderdelen...

Het staat er nu zo voor, ook nog op eBay gezocht en ja hoor een paneel met het goede artikelnummer, deze is nu besteld.
Hij moet uit Polen komen maar daar heb ik alle vertrouwen in dus eigenlijk PROBLEEM OPGELOST.

Allemaal bedankt voor jullie meedenken en jullie suggesties.

Groeten Rein Lof

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Lancia Ypsilon of stel zelf een nieuwe vraag.