Lancia Lybra: lamp en of icoon deur rechts blijft branden op het comp scherm

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Diesel, Motorcode: 19jtd

sinds enige tijd blijft de lamp en deur open branden ,het slot is vervangen en een uitlezing van de computer helpt niet beweerd men in de garage ,heeft iemand zoiets gelijk aardigs aan de hand en of oplossingen hiervoor.

1961Pé@

Geplaatst door 1961Pé@ (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Lancia Lybra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Erwin2907 (0), 17 jaar geleden

Er zit een schakelaartje in de deur (scharnierzijdig) dat aangeeft of de deur open of dicht is. Afhankelijk daarvan gaat het dashboard lampje + binnenverlichting branden. Dus natuurlijk helpt een slot vervangen of computer uitlezen niet.
Heeft men dan verder niets gezegd in de garage wat het wel kon zijn? Zij weten blijkbaar wat het probleem wel is lees ik uit je vraag.

Het is dus de schakelaar of bedrading.

1961Pé@ (0), 17 jaar geleden

De wagen is sinds 3 maanden in mijn bezit en had de fout melding al ,de daaruit komende uitleg komt van de vorige eigennaar,thanks Erwin voor je uitleg ,intussen hebben ze me ook gezegd om de kabelboom aan de deur los te draaien en te testen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Lancia Lybra of stel zelf een nieuwe vraag.