Lancia Ypsilon: Lancia slaat niet aan

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.1

Hallo,

Ik heb een tijdje al een probleem zodra ik me auto wil starten dan slaat mijn auto niet aan. maar de startmotor draait wel helemaal rond. en als ik me auto wil aan duwen dan doet die het wel net of er een dooie punt is denk ik of ik laat me auto tijdje stil staan dan doet die het wel weer soms. weten jullie mischien het probleem is?

zou het ook eventueel kunnen als er een code op zit die auto dat het probleem is dat die de code niet doorstuurt?


Graag hoor ik van jullie


Groet Patrick

patrickboytje

Geplaatst door patrickboytje (0) , lid sinds 10 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Lancia Ypsilon? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

cor van jaarsveld (0) PRO, 10 jaar geleden

Tijdens het starten zakt de akku spanning. Misschien is er dan onvoldoende spanning op bv de ecu om alles verder correct te laten werken..

Dit kan komen door bv een slechte massa tussen Akku/motor en carrosserie.

Als tijdens het starten da akku spanning verde zakt dan ongeveer 10 volt moet je denken aan een startmotor welke te veel vermogen vraagt. (sluiting of zwaar lopen)Ook een defecte akku heeft een te lage spanning, maar de akku wandelt na de winter de zomer ook meestal wel door..

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Lancia Ypsilon of stel zelf een nieuwe vraag.