Lancia Y: Verwijderen stuurwiel

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.2 8v

Voor het vervangen van de kachelradiateur ben ik het dashboard aan het uitbouwen. Ik heb echter geen idee hoe het stuurwiel los moet.

Wie weet raad? Alvast hartelijk dank!

profzonnebloem

Geplaatst door profzonnebloem , lid sinds 9 jaar geleden

2 Reacties

profzonnebloem, 9 jaar geleden

Probleem opgelost; ik heb gewoon de stuurpen losgeschroefd en op de grond gelegd.

profzonnebloem, 9 jaar geleden

Maar nu het volgende: Hoe krijg je het kachelhuis los van de carrosserie? Zitten er bevestigingspunten onder de motorkap die losmoeten? Binnen zie ik alleen drie boutjes bovenaan onder het raam; die zijn los maar het hele ding zit nog zo vast als een huis!

Update: ik heb inmiddels zeven moertjes losgedraaid die tegen het schutbord aanzitten. De kachelradiateur is uiteraard losgekoppeld. Maar nu: moet de airco ook worden afgekoppeld? Dan loopt het systeem natuurlijk leeg en moet ik het laten vullen, dus dat wil ik liever voorkomen...

Alle tips welkom!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Lancia Ypsilon of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.