Lancia Lybra: Navigatie-systeem en onderhouds manuel

Bouwjaar: 2000

Beste mensen;

Bij de aanschaf van mijn Lancia Lybra 1.9 JTD LX zit een navigatiesysteem van Magneti-marelli. Maar mijn vraag is: maakt dit systeem gebruik van het diplay vd auto of heeft hij een apart beeldscherm nodig? Als het ingebouwde scherm gebruikt word hoe krijg ik het dan aan de praat?(de gebruiks aanwijzing zegt hier niets over) De radio en cd speler doen het wel, verder geeft het nav.systeem aanwijzingen via de speakers.

Dan nog het volgende, heeft er iemand voor mij een onderhouds manuel. Ik wil de auto zelf onderhouden, mar het is wel fijn om te weten wat je doet.

Alvast bedankt voor de moeite, Chris

c.chrispijn

Geplaatst door c.chrispijn (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Lancia Lybra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

nouky (0), 18 jaar geleden

Navi zit gewoon in je display (scherm) je (cd speler voor) navi moet in je koffer zitten.Wat bedoel je met onderhouds manuel? Afstelgegevens of interval voor de beurten

Greg-1 (0), 18 jaar geleden

Ik denk dat het anders zit, de navi heeft 3 rijen knoppen links en daarin zit ook de telefoon aan verbonden

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Lancia Lybra of stel zelf een nieuwe vraag.