Lancia (DEDRA): Onregelmatige stationair en stotterend rijden

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: 183A1.000

Lancia 1,8 vvt loopt koud beter als warm. Bij warme motor loopt hij na een paar seconde galopperend stationair. En bokt soms op toeren. Stappenmotor, luchtmassa,lambasonde zijn vervangen. Met rook geen lek gevonden in inlaat gedeelte.

bigbear1

Geplaatst door bigbear1 (0) , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Lancia Dedra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

skilcom (0), 5 jaar geleden

Al eens uitgelezen?

bigbear1 (0), 5 jaar geleden

Jazeker, vandaar de vervanging van stappenmotor, lmm en lambda sonde....

skilcom (0), 5 jaar geleden

Alle vacuüm en ventilatie slangen eens controleren op lekkage, of slijtage...

bigbear1 (0), 5 jaar geleden

Hij is uitgelezen en getest. Met rook vacuüm getest. Geen foutmelding en bij Martijn Goorden geweest en niks kunnen vinden. Temperatuur sensor goed, nokkenas ver goed, lambasonde goed, luchtmassa meter goed. Ideeën waar verder te zoeken ?

skilcom (0), 5 jaar geleden

gasklephuis al eens gereinigd? Soms ook problemen met drive by wire, (elektronisch gaspedaal als uw wagen daarmee is uitgerust), en de faseversteller... dan moet wel de distributieriem er af, want die zit achter het getande aandrijfwiel van de uitlaatnokkenas... (heb het eens voorgehad met een Fiat Barchetta... daar zit dezelfde motor in).

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Lancia Dedra of stel zelf een nieuwe vraag.