Lancia Ypsilon: Start stop

Bouwjaar: 2013, Brandstof: Diesel, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: 1.3, Motorinhoud (cc): 1300, Vermogen (kw): 70

Heb al een aantal weken met de volgende fout meldingen.
Start stop niet beschikbaar ( batterij heb ik gisteren gewisseld) maar het probleem is na 10 min. terug gekomen.
Nu als ik de auto uitlees krijg ik ook nog een foutcode olie druk niet correct. Olie en olie druksensor vervangen. Maar deze beide fouten blijf ik terug krijgen.
Iemand nog een idee wat dit kan zijn.

bart108

Geplaatst door bart108 (0) , lid sinds 10 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Lancia Ypsilon? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

kaleido 1 (1355) PRO, 6 jaar geleden

Uitgelezen met dealer apparatuur ?
Als het met een simpel universeel apparaat gedaan is , kan de melding een verzameling zijn , hij geeft aan oliedruk , maar er kan achter deze melding meer schuil gaan wat hij dan niet aan geeft .
Start stop moet aan meer voorwaarden voldoen dan alleen een goede accu , motortemperatuur , gebruikers die aan staan enz. is er dus wel wat aan de hand qua start stop , ik heb zelf ook een auto met start stop maar die treed momenteel erg weinig in werking , of krijg je echt een foutmelding ?

bart108 (0), 6 jaar geleden

Ja ik heb wel effectief een foutcode. Olie druk daarom had ik de olie sensor al vervangen. Ik vermoed dan ook dat dit ook het start stop systeem uitschakeld.

bart108 (0), 6 jaar geleden

Heb vandaag de oliefilter en de olie vervangen. Na 15 terug foutmelding oliedruk.
Iemand ervaring hiermee

bart108 (0), 6 jaar geleden

Het probleem van de olie druk is ontstaan omdat er stukjes van de ketting geleider in de pomp terecht zijn gekomen, nieuwe ketting en geleiders geplaatst en probleem opgelost

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Lancia Ypsilon of stel zelf een nieuwe vraag.