Lancia YPSILON: startprobleem

Bouwjaar: 2013, Motorcode: 312A2000, Motorinhoud (cc): 900, Vermogen (kw): 63

Regelmatig wil de Ypsilon van mijn vriendin niet starten.
Er gaat geen lampje branden, startmotor draait niet, er gebeurt helemaal niets.....
Dan bij een volgend poging na bv een minuut slaat ze gewoon zonder stotteren aan?

Iemand enig idee??

jorg edelbloedt-1

Geplaatst door jorg edelbloedt-1 (0) , lid sinds 5 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Lancia Ypsilon? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

kaleido 1 (340) PRO, 5 jaar geleden

Meten is weten , er zal ergens een probleem zijn met de voeding of massa , meet eens aan de onderkant van je contactslot of daar de voeding wel doorgegeven wordt .

jorg edelbloedt-1 (0), 5 jaar geleden

Dank, zal dit eens meten, rare is wel dat t “random” voorkomt?

Hans4040 (55) PRO, 5 jaar geleden

Accupolen goed vast..?

ferdinand (0), 5 jaar geleden

Accu nog goed.IK heb dit meegemaakt ,dat de auto 9 van 10 keer starten en dan weer niet.Ogenschijnlijk was de accu goed.Groen indicator kon je nog zien.Toch was het amperage niet goed meer en daarom liet hij het soms afweten Nieuwe accu erin en het probleem was over.Ik zou bij de dealer of een automateriaalzaak de accu laten meten.Doen zij gratis.
Ferry

Hans4040 (55) PRO, 5 jaar geleden

Er wordt steeds vaker afgestapt van het magic eye omdat het vaak niet de juiste status aangeeft, dit komt mede doordat het oog maar in 1 van de 6 cellen hangt. U kunt dus niet altijd zomaar uitgaan van het oog en vaak kunt u het beste meten, want meten = weten en dat is het beste.

Bron: Accuservice Holland

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Lancia Ypsilon of stel zelf een nieuwe vraag.