Lancia Lybra : Storing in LPG installatie?

Brandstof: LPG, Motorcode: 2.0 20v

Sinds vorige week is in de LPG installatie van mijn Lancia Lybra 2.0 20V een storing opgetreden. Het gaat om een installatie uit 2002 van Vialle.
Het omschakelkastje deed het niet meer. Er bleek een zekering van 5A kapot te zijn. Deze heb ik vervangen door eentje van 7.5A en die blijft heel.
Nu blijkt de omschakeling benzine-gas niet goed meer te werken, het knopje schakelt niet en de ene keer rijd ik op benzine en de andere keer op LPG. De LPG-tankinhoud meter op het omschakelkastje werkt wel goed.

Wat kan het probleem zijn?

Tomton

Geplaatst door Tomton (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Lancia Lybra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

primera p11 (0), 17 jaar geleden

Nooit geen zwaarder zekeringen monteren.
Als tie van 5 ampere kapot gaat zal er toch wat aan de hand zijn.

Tomton (0), 17 jaar geleden

Er is inderdaad iets aan de hand. Gisteren hoorde ik in de tank de omschakeling naar gas zo nu en dan plaatsvinden. Hoe kan ik de werking daarvan controleren?

Tomton (0), 17 jaar geleden

Het probleem zit hem in de kabelboom. Het gedeelte achter de accu heeft een scheurtje.
Zal gerepareerd moeten worden.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Lancia Lybra of stel zelf een nieuwe vraag.