Lancia (LANCIA Y): Versnellingspook blijft in P-stand staan

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Benzine, Motorcode: LS automaat, Motorinhoud (cc): 1200

Beste forumleden.
IK heb een Lancia Ypsilon 1.2 LS automaat uit 1999. Mijn probleem: de versnellingspook blijft in de P-stand staan en ik krijg deze er niet uit.
Kan iemand een oplossing aandragen?
Bij voorbaat dank.
Ger (suecar(

suecar

Geplaatst door suecar , lid sinds 6 jaar geleden

4 Reacties

kaleido 1 PRO, 6 jaar geleden

Geen remlichtschakelaar stuk ? branden je remlichten wel ?

suecar, 6 jaar geleden

Er was onlangs probleem met remlichten. Deze bleven branden tijdens het rijden. Heb schakelaar bij de rem gecontroleerd. Is nu weer in orde. Remlichten branden weer. Pas een week later het probleem met de pook.

suecar, 6 jaar geleden

Zal toch nog even naar remlichtschakelaar kijken. Is er een verband tussen de remschakelaar en versnellingspook uit de P-stand halen?

suecar, 6 jaar geleden

kaleido 1, dat was een goed advies! De remschakelaar zat te strak op het rempedaal. Kon dus niet los komen van het pedaal. Ook remlichten blijven functioneren.
Dank voor de reactie.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Lancia Ypsilon of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.