Land Rover Freelander: Auto start niet, krijgt te veel benzine!

Bouwjaar: 1999

Hallo ik heb hier nu een Landrover Freelander 1.8 16V. Deze is onder het rijden slecht gaan lopen. klant is uit voorzorg gaan tanken, heeft hem uitgezet en weer gewoon kunnen starten. Onderweg naar huis heeft hij geen klachten meer gehad. Maar toen hij naar ons wilde komen starte de auto niet meer. Ik heb de benzine toevoer los gehaald waarna hij plots starte en er kwam voldoende benzine. toen ik de slang weer monteerde starte de auto niet meer en stonk erg naar benzine???

Roland10236

Geplaatst door Roland10236 (0) PRO , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Land Rover Freelander? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Roland10236 (0) PRO, 18 jaar geleden

Het probleem was dat het krukastandwiel uitgeslagen was, en dus een stukje links en rechts om kon bewegen! Het krukas was ook licht beschadigd. Ik heb een nieuwe poelie en bout gemonteerd. Het probleem is nu opgelost zolang het op z'n plaats blijft zitten.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Land Rover Freelander of stel zelf een nieuwe vraag.