Land Rover Freelander: inhouden en op hoge toeren draaien

Bouwjaar: 1999

wij hebben een freelander 1800 cc benzine en hij stottert regelmatig als je wil accelereren,en als je start (koud)draait de motor regelmatig 2000 toeren zonder dat je gas geeft... het gasklephuis is gereinigd en toen was het iets beter maar na een dag of 5 was het weer hetzelfde...

oompie

Geplaatst door oompie (0) PRO , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Land Rover Freelander? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Gertjan3699 (0), 18 jaar geleden

Omar,
Wat ik weet is dat er op het gasklephuis een modificatie uitgebracht is. Mijn freelander liep ook onreglmatig staionair met een verhoogt toerental. Volgens mij is het oude gasklephuis zwart en de nieuwe aluminium. Kun je zelf checken.
groet, Gertjan

oompie (0) PRO, 18 jaar geleden

ik heb dus het gasklephuis vervangen ,het was beter maar nog niet opgelost,effe naar de delco en rotor gekeken, en ja hoor kompleet zwart geblakerd....dus vervangen en nu rijd hij als een trein,(voor zover dat mogelijk is bij een landrover...)

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Land Rover Freelander of stel zelf een nieuwe vraag.