Land Rover Range Rover: Boekje met uitroepteken

Bouwjaar: 1997, Brandstof: Benzine, Motorcode: 4.0

In het schermpje van de kachel verschijnt een boekje met uitroepteken zo nu en dan. Airco & de kachel blijven wel gewoon goed werken. Volgens de LandRover dealer was dit uit te lezen, maar kreeg geen code's terwijl het lampje brandde. Wie weet dat dit kan zijn?

600rr

Geplaatst door 600rr (0) PRO , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Land Rover Range Rover? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Hans4037 (0) PRO, 17 jaar geleden

Vreemd dat de dealer daar geen antwoord op heeft. Misschien heeft het te maken met het onderhoud van de airco.

Hans

600rr (0) PRO, 17 jaar geleden

Ja het zou uit te lezen zijn, waarbij dan een code zou moeten verschijnen. Niets dus. Ik wacht wel even af. Alles werkt nog steeds goed en het lampje brandt af en toe.

600rr (0) PRO, 17 jaar geleden

Nu bijna 2 maanden later is de koppeling van de airco-compressor defect gegaan. Misschien had het er mee te maken? De airco deed het 2 maanden geleden ook af en toe niet maar vaker wel dan niet, maar nu werd hij helemaal niet meer koud. Compressor was dus 2 maanden geleden al gaar aan het worden.

Ook weer opgelost dus!

sytze (0) PRO, 17 jaar geleden

Das mooi klote, temeer omdat ik wel weet wat je vraagteken inhoud.
Volgens mij hebben we al eens eerder kontakt gehad.
Vorige week deed de mijne exact hetzelfde! Alleen heb ik gelijk de airco opnieuw afgevuld, en daarna was het weer helemaal toppie, zonder vraagteken natuurlijk!

Als je nu weer iets hebt met zo'n RR, mail me dan ff prive, ik heb deze topic dus ook al gemist tot nu.

mvg,

Sytze

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Land Rover Range Rover of stel zelf een nieuwe vraag.