Land Rover Range Rover: koppakking vervangen bij echte problemcar

Bouwjaar: 1998

hallo iedereen.
een paar maanden geleden, ben ik maar eens de auto van mijn dromen gaan kopen, voor bijna de hoofdprijs, bij de merkdealer. de koning in arnhem. Daar stond ie een rr 1998 helemaal gaaf super bekleding, van een oud baasie geweest. alle rekeningen van het onderhoud gezien. er was nooit iets aan de motor gedaan, en voor het onderhoud was ie altijd in die garage geweest. nu 2 tween maanden later. de linker voorruit gat niet meer goed dicht hij komt aan de voorkant niet goed meer omhoog, en loopt dus vast, en veel erger Witte rook uit beide uitlaten, we kijken naar de motor en vinden in de motorsteun een kopbout, (nooit wat aan de motor gedaan.) ik denk dat de koppakking eruit ligt, is dit normaal bij gewoongebruik. veel geld heb ik ook niet kan ik m zelf vervangen, en kan ik dezelfde kopbouten gebruiken, wat is het moment van de kopbouten. en is er verder nog iets waar ik op moet letten. Hopenlijk kan iemand mij helpen helmut (bartiamaria@hotmail.com)

ligero

Geplaatst door ligero (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Land Rover Range Rover? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

306 cabrio (0) PRO, 18 jaar geleden

Als je hem bij merkdealer hebt gekocht neem ik aan dat je toch tenminste nog Bovag garantie hebt!!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Land Rover Range Rover of stel zelf een nieuwe vraag.