Land Rover Freelander: herkennen nwe sleutel en afstandsbediening

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.5

verzoek van een kennis verblijvend in Tunesie heeft sleutel verloren , noodsleutel heeft geen afstandbediening en is niet "geprogrameerd" . er is geen vertegenwoordiging van landrover aanwezig .
Iemand beschikbare kennis voor inlezen nwe sleutel of buiten dienst stelling systeem ?
Codering en sleutel origineel nageleverd dus correct , info bij landrover geeft enkel bij dealership maar zijn niet aanwezig in tunesie dus .... mvg stef

stecace

Geplaatst door stecace (0) PRO , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Land Rover Freelander? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Siem Bijman (140) PRO, 17 jaar geleden

Misschien is de brandstofpomp nog rechtstreeks aan te sturen op de een of andere manier? dus dat de startblokkering daar wordt omzeild?

janh5107 (0) PRO, 17 jaar geleden

startblokkering is uit te schakelen door sleutel-code (4-cijferig) in te voeren via portierslot van bestuurder. procedure staat in handleiding van auto.
J.E

stecace (0) PRO, 17 jaar geleden

bedankt voor de snelle reactie , zover waren we inmiddels al , wellicht was de vraag wat onduidelijk , de noodsleutel kan inderdaad alzo worden gebruikt . Het inlezen van de nieuwe sleutel met chip en alarm en afstandbediening centrale vergrendeling is nu aan orde , matige kennis van bvb autodiagnosis xxx is aanwezig maar software module landrover of ervaring ontbreekt , langsbrengen bij dealer is de enige gekende weg doch niet in tunesie , italie wellicht een dealership verder weet ik het ook niet vandaar de vraag , iemand ervaring buiten landrover apparatuur ? Denk niet dat deze dit ter beschilling stellen om ter plaatse in te lezen .
mvg stef

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Land Rover Freelander of stel zelf een nieuwe vraag.