Land Rover 88: hulp bij zoektocht

Bouwjaar: 1982, Brandstof: LPG

ik weet dat het bijna niet mogelijk is maar ik probeer het toch. Ik ben op zoek naar een laro. wat voor een maakt niet uit 88, 109, lw, rhd wat dan ook. heb net mijn rangrover de deur uit gedaan omdat ik toch meer een laro liefhebber ben. het grootste probleem zit m in het budget. meer dan 2500,- zit er niet in. ik weet dat een apk voor dat geld wel heel hoog gegrepen is maar een goed lopende motor en op nl kenteken moet toch kunnen. plaat werk is geen probleem en montage ook niet. ik heb alleen geen zin om eerst eeen half jaar onder de wagen te gaan liggen voor ik ermee kan rijden. Ik ben bewust dat de handelaren voor dat geld alleen een sloper hebben maar wellicht is er iemand die nog wat weet te staan voor dat geld.

voor 2000,- heb ik er een gezien maar die staat niet op kenteken en daar zit wat laswerk aan. wat zijn de regels voor het op kenteken zetten bij RDW en is dat rendabel voor dat geld?

rangerave

Geplaatst door rangerave (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Land Rover 88? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Treb (0), 16 jaar geleden

Moi,
Op kenteken zetten is vaak eenvoudiger dan men denkt. Zijn er helemaal geen papieren bij deze auto? Import?
Als een auto ouder is dan 25 jaar zijn de regels nog soepeler.
Groet,
Bert

rangerave (0), 16 jaar geleden

volgens mij is alles erbij. moet er dan een keuring pllaatsvinden bij rdw, laten we zeggen een soort apk keuring. of kan dat na op kenteken zetten? kosten?

Treb (0), 16 jaar geleden

Ik zou even contact opnemen met de RDW. De kosten zijn echt niet zo hoog. Misschien staat de auto nog in hun systeem. Dan ben je klaar met: keuren (volgens APK-richtlijnen), nieuwe papieren en nieuwe platen. Ik schat zo'n 150 euro???
http://www.rdw.nl/NR/rdonlyres/4D8A233A-...

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Land Rover 88 of stel zelf een nieuwe vraag.