Land Rover Freelander: Jankend geluid

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Benzine, Motorcode: 18i

Zins kort heb ik bij het stationaire lopen van de motor een jankend (turbo-achtig) geluid. Wanneer ik de koppelingspedaal intrap blijft het geluid aanwezig (lijkt wel alsof het met de toerental meegaat)!
In eerste instantie bleef het alleen bij stationaire lopen, maar nu ook onder het rijden. Indien ik harder ga rijden, lijkt het nogmaals alsof het geluid meegaat op het toerental................Ik ben er ondertussen wel aan gewend dat je bij de LaRo veel rare geluiden hoort, maar wil toch graag weten waar het vandaan komt!!
Kan iemand mij helpen en vertellen wat dit kan zijn??

Whol

Geplaatst door Whol (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Land Rover Freelander? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

E.T.Wiersum (0), 15 jaar geleden

Het meest waarschijnlijk lijkt me een lager van Waterpomp of dynamo.
Niet te lang mee doorrijden.

Whol (0), 15 jaar geleden

Ben erachter wat de problemen zijn.......druklagers.....momenteel staat hij bij de garage. Ik stond stil onderweg er kwam namelijk plotseling een vreselijk krakend geluid onder de motorkap vandaan!!
Mij is geadviseerd om alles meteen te vernieuwen, aangezien alles er toch van af is. Dus vervangen:
Druklagers, drukgroep, koppelingsplaat, etc....€€

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Land Rover Freelander of stel zelf een nieuwe vraag.