Land Rover Range Rover: Luchtvering Zakt Achteraan

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.5

De Vering Zakt Achteraan Als De Wagen Even Stilstaat En Na Een Nacht Staan Duurt Het Ellen Lang Voor Hij Omhoog Komt .kent Iemand Dat Probleem En Eventuele Oplossing.

JOKER666

Geplaatst door JOKER666 (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Land Rover Range Rover? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Tredici (0) PRO, 14 jaar geleden

Beste,

Hoogstwaarschijnlijk zit je met een lek beste manier om erachter te komen is de wagen op hoogste stand zetten en opkrikken aan de trekhaak of dwarsbalk. dan de luchtbalgen inspuiten met water vermengt met zeepsop . Meestal lekken de balgen zodat het niet zicht- en/of hoorbaar is op de gewone rijhoogte.
Daarom duurt het ook zolang voor je compressor om alles op druk te krijgen. Je wagen probeert namelijk met de overige druk in de ketel , hem op hoogte te houden ookal staat het contact af en is de wagen afgesloten

grts

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Land Rover Range Rover of stel zelf een nieuwe vraag.