Land Rover Freelander: spontane ontgrendeling achterklep

Bouwjaar: 2007, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.2TD4

Ik heb het volgende probleem met mijn Freelander 2 van mei 2007:
De achterklep ontgrendelt zich spontaan als de wagen een tijdje stilstaat. Kom ik bij de auto is de klep ontgrendelt en kan zo open getrokken worden. Heb dit nog niet gehad als wagen op slot en op alarm stond. Het contact in de handgreep aan de achterklep werkt niet meer dus handmatig openen van de klep als de portieren ontgrendelt zijn is niet meer mogelijk. De achterklap ontgrendelt juist wel zodra één van de andere portieren geopend wordt!! En ontgrendelt ook nog als achterklep-knop op de afstandbediening wordt ingedrukt.

knarf999

Geplaatst door knarf999 (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Land Rover Freelander? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

delonghi (0) PRO, 13 jaar geleden

doet ie het ook als je binnen in vergrendel knop en ontgrendelknop 3 sec beide inhoud

sytze (0) PRO, 13 jaar geleden

Is je schakelaar van de achterklepbediening niet toevallig helemaal ingedrukt?

knarf999 (0), 13 jaar geleden

Indrukken vergrendel en ontgrendelknop binnenin zou inderdaad moeten leiden tot openen achterklep, maar dit werkt dus niet meer. Er gebeurt niets als ik dit doe.

sytze (0) PRO, 13 jaar geleden

Dat bedoel ik dus, kan het zijn dat de handgreep ingedrukt staat? Dan werkt ie ook niet meer.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Land Rover Freelander of stel zelf een nieuwe vraag.