Land Rover Range Rover Sport : trillende remmen met aanremmen

Brandstof: Diesel, Transmissie: Automaat, Motorinhoud (cc): 3

Range Rover Sport 2013 3.0 SD, model 2010/2013. Auto trilt met remmen als je net iets bij remt trilt stuur behoorlijk. Als je flink remt is het niet merkbaar bijna. Remshijven en blokken zijn verniuewd voor de 2e keer in een paar maanden. Ook de draagarm rubbers zijn voor vernieuwd.
Slingering van de naven is binnen de norm van Landrover 0.03mm. Iemand nog een suggestie?

nijendijk

Geplaatst door nijendijk (0) PRO , lid sinds 11 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Land Rover Range Rover Sport? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

9 Reacties

corvanjaarsveld (0) PRO, 5 jaar geleden

Speling stuurkogels en stuurhuis gecontroleerd? Hebben de velgen een acceptabele ET waarde?

nijendijk (0) PRO, 5 jaar geleden

zij orginele R.Rover velgen en geen speling

corvanjaarsveld (0) PRO, 5 jaar geleden

Ik heb meegemaakt dat als we de sporing iets verstelde dat het over was.
Natuurlijk moet je wel binnen de marge blijven...

nijendijk (0) PRO, 5 jaar geleden

uitlijning 2 x uiterst gezet , geen resultaat, wielen gewisseld met andere R.R.. ook geen resultaat. Geen speling stuurhuis en fusees waarneembaar. Nog iemand een idee?

bertuslada (0) PRO, 5 jaar geleden

remschijven afdraaien aan de auto?

corvanjaarsveld (0) PRO, 5 jaar geleden

toch blijft het vreemd..... Het trillen duidt op (een beetje teveel) speling..... Ik neem aan dat de blokken de juiste zijn.... Te harde of te zachte blokken kunnen na verloop van tijd ook veer trillen zorgen... Vroeger smeerden wij de achter en de zijkanten van de remblokken alsmede alle glij en aanrakingsvlakkenvlakken van de remcalibers in met Winns viscotene. Daarmee bereikten we grandiose resultaten. M.a.w. veel klachten zoals trillen en piepen bleven ons bespaard....

autobedrijf heijligers (0) PRO, 5 jaar geleden

Wij hebben hetzelfde probleem met een Discovery 4.
Dus als iemand de oplossing weet of suggesties, horen wij dat graag.

nijendijk (0) PRO, 5 jaar geleden

Ondertussen zijn ook de schijven achter voor de zekerheid afgedraaid aan de auto . Echter zonder het gewenste resultaat. Voor ging niet omdat het apparaat de grote schijven niet aan kon.

nijendijk (0) PRO, 5 jaar geleden

Hulpstukken aangeschaft voor het afdraaien van grote schijven voor 4x4 en bestelbussen. Voor en achter afgedraaid met MAD apperatuur. Auto is nu stil met remmen!!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Land Rover Range Rover Sport of stel zelf een nieuwe vraag.